23 юли 2007

Забавно

Както всички мои познати знаят, вкъщи "усилено" тече ремонт. В момента махаме тапетите в хола. Тези, на които някога им се е налагало да сваля тапети, сигурно знае колко досадна, бавна и гадна работа е това.


Но, в нашият хол това, бих казала, е доста забавна работа, като се има впредвид, че на голите стени се разкриват "талантите" на майсторите, които преди близо 20 години са ни слагали тапетите. На една от стените има разни цифри (които не бих казала, че са разни сметки, а просто цифри), които са надраскани бързичко с молив, а малко по в ляво от тях има ИЗДЪЛБАНА схема на хола ни, с фигурки, които май трябва да са мебели или нещо, което е трябвало да се прави. Не знам...



НО!!! - има една картинка, която направо "убива рибата" и която показва колко талантливи са били майсторите, които са работили при нас. Хах - това е една симпатична, синя костенурка. Много забавно...:)



Само дето след всичко това си мисля дали тези всичките символи не са някакви магии?! Доста съм чувала за майстори, които слагат или пишат какви ли не неща по стените на клиентите си и им правят магии...

Е, аз все пак се старая да възприемам всичко от към веселата му страна и да се радвам на веселяшкото настроение на незнайния художник на костенурката. Евала...:)

Цункам!

1 коментар:

  1. Анонимен00:15

    Хахаха - много са готини нещата. Аз отдавна, май като малък свалих тапетите и не съм забелязал да е имало костенурки.
    Помня, че веднъж като гледахме откъде тече една вода от банята в спалнята, намерихме списание "Жената днес" - то си е нещо като Плейбой, само че тогава са ползвали за подпълване на една дупка. :)

    ОтговорИзтриване