19 февруари 2008

Шок, потрес и ужасТ!!!

Няма как - ще ви досаждам за втори път днес. Но просто исках да споделя с вас едно мое откритие в сайта Кефче...

Много го харесвам този сайт, признавам си. Супер як е, защото има всичко. Но едно нещо ме дразни - потребителите. Или по-точно тези, които са във възрастовата граница 8-12 години. Не знам за вас, но аз не си спомням да съм таяла някаква злоба, когато съм била на тези години. Не си спомням да съм обиждала хората - независимо от възраста им. Не си спомням да съм псувала. Всъщност първата си "яка" псувня казах може би в 9-ти клас - може и да се лъжа, НО в никакъв случай тя не е била в по-горе описаната възраст на потребителите в Кефче.

Днес, разглеждайки снимки - я на потребители или любимите ми весели снимки, попаднах на едни доста ... хмм... потресаващи за мен коментари.

Ето и няколко примера:

от: yes_no дата-час: 08.02.2008 16:38ч.
ba na maika vi u putkata na vsichkite pikli gadni varete na mainata si... i bez poveche komentari ot sorta na"grozna si " i tn ... shtoto i bez tva ste nakazani ot gospod ne mislq che trqbva da se namesvam i az :D hqqhqhq gadni chalgarki mazni varete siii

само да обележа yes_no е на 10 години! Ето я и въпросната страница с коментари тук

Въпросното момиче, с което се заяжда е с ник galq_97 - също на 10 години...

Не знам дали да си... ОМЪРСЯВАМ 'убавата страничка с още вулгаризми - ако имате "желание" да прочетете бисерите на днешната младеж, просто започнете да отваряте различните профили при оставените от тях коментари - аз стигнах до едно ниво и се:
1. ужасих
2. отвратих

Не знам на къде отиваме - с тези неграмотни, но устати и супер наперени и надути деца имам гадното чувство че 'ич няма да ни бъде...

Жалко...

Няма коментари:

Публикуване на коментар