25 февруари 2009

Усмивки от старите папки

Всичко тръгна от Facebook и от голямата ми уста - казах, че като малка съм рисувала комиксче с "Плодчетата". Ииии... кат ма почнаха - покажи, та покажи...
Е, разрових се из архивите си и намерих "произведенията си", които съм рисувала като малка.
Ееех, определено се върнах назад във времето, га бех млада и зелена... (ай нема да кажа как обичаше да ме нарича братото).
Таа, ей на, гледайте и вие и бъдете снизходителни в критиките си, към творчеството на едно невръстно дьете, което си мислеше, че мой да рисува ;)

Ей го комиксчето на "Плодчетата". Бях много горда с него :):):)

Тази съм я кръстила "Майка и дете". Бях си купила едни страхотни боички в бурканчета, които имаха невероятни цветове...
By the way - любима е на майка ми...:)

Товааа... идея си нямам кога съм го рисувала...


Това би трябвало да е изгледа от прозореца на една станция във Велинград. Учителката в 5-ти клас, обаче, определено се опита да ме научи да рисувам със замах ;P


Това съм го рисувала подготвителен клас... Т.е. преди 1000 години. Спомням си, че се готвех за крайния изпит... е личи си колко съм се готвила ;)
Пастелена му работа

Айде стига ви изкуВстВо за днес.

Цункам!

19 февруари 2009

Промени

В момента извършвам промени по сайта, както се и вижда. Ама ся няаам време. Ще се опитам да го приведа във вариант, който на мен ми допада (разбира се с изключителното съдействие на Kidon ;)), но е ясно, че ще отнеме време. За сега ще се опитам да реша проблема с двойните статии... Ама като се върна от работа.
Сега излитам, че ще си изпусна автобуса.
Ай

Цунам ви!

17 февруари 2009

Финито, ГЛАСУВАЙ, нов сайт + Зомбайо

Днес с радост разбрах, че вече приключих с първия семестър от последната ми (надявам се) година обучение в СВУБИТ. И последният изпит падна взет. Честно казано за него най-много се притеснявах, защото е от типа "математика любима". Нооо, късмета си е късмет. Взех го и те тва е. Важното е, че и приятелчетата са го взели, което ме кара още повече да се радвам :)

Второто на дневен ред е: гласуването за Белоградчишките скали в сайта за новите 7 чудеса на света. Скалите участват в надпреварата за "Пещери, скални образувания и долини". Kidon и той се запали по това България да спечели в тази надпревара и от как той сложи статия за тях, Белоградчишките скали окупираха върха на класацията. В дясно съм сложила банер на сайта и на кампанията за Белоградчишките скали. А, ако искате и вие да гласувате цък тук и попълвайте смело!

Сложих нов сайт в секцията ми с любими сайтове, които обичам да чета. Това е сайта на Златина. Нея я знам от един друг мой любим сайт - Бисквитката. Там тя затрупва с интересни и смешни подборки от снимки. Сега съм впечатлена и от сайта й - много готино направен, интересен за четене (най-вече, защото на моменти ми прилича на мен - пиши как ти си знаеш и казвай тва което искаш). Браво, ЗЛАтина, обещавам честичко да те навестявам в пространството глобално ;)

И на последно място...
H E L P!!! H E L P!!! H E L P!!! H E L P!!! H E L P!!!

Търся да си сваля детското наименувано "Д-р Злобюл" (на френски Dr. Globule). Искам пак да видя моят любимец Зомбайо... Много готино зайче-зомби беше то... Нооо, никъде го няма това детско, което ме изпълва с тъга. Във V-box намерих само шапката (май така се казва) на самото детско...






Айде, чакам хелп за детското (Дане, на теб разчитам, хакеро, мой :D)
Цункам!