27 юни 2006

Ей ме на:)

Яд ме е, че не мога по-често да пиша в блог-а. Оправих си вече компютъра, ама пак нямам време да седна и да нампиша нещо - все пак съм в сесия (не че това е някакво смислено оправдание, но покрай ученето музата ми избяха яко дим:))
Сега, като написах пак за тази моя прословута "муза" се замислям да променя заглавието на блог-а си от The Lonley ANT, на МУЗАТА:) Ама нема да го направя пък:) Боже... започнах и простотии да пиша (е, тези които си ме познават знаят, че много умно не моем да говоря:)
До сега четох блог-а на FROZEN TWO и се замислих, че тоз човек не съм го виждала от цяла вечност. Разбрах, че ходи само по сватби... цъ-цъ-цъ - Радко, ша са пропийш моето момче:) Ма нищо - и така си та обичкам:) Знаеш си, нали?:)
А сега, като за финал, ще пратя МНОГО, ГОРЕЩИ и ...ъъъ С ЛЮБОВ ЦЕЛУВКИ на приятелите, които са в чужбина и ми е много мъчно за тях, а това са: ПАЦКОООО (кохам та много), ИВО, ВЕСО и МИРО. И тях си ги обичкам, ама не толкоз колкото Пацнята:)
Ко ли ви занимавам с глупости:)
ЦУНКАМ ВИ всички, които си направихте труда да прочетете поредното безмислено блог-ване... т.е. текстче:)

01 юни 2006

1-ви Юни!!! :)

Искам да честитя празника на всички, които се чувстват и ВИНАГИ ще се чувстват деца:) Обожавам този празник (макар никой да не ми подарява вече нищо - дори едно балонче...) Въпреки всичко си мисля, че да оставиш детското в себе си е най-доброто, което може да направи един човек:)
Цункам ви!:)